CV + LinkedIn

CV og LinkedIn brukes og skrives på forskjellige måter, men det er smart å sørge for at begge deler gir riktig inntrykk av deg og din kompetanse. Vi lager begge deler basert på et intervju på tlf/Skype.


Trenger jeg både CV og LinkedInprofil?

Det er helt opp til deg: det er lov å ikke ha en LinkedInprofil, og det er lov å ikke ha en papirCV. Men har du både en god CV og LinkedInprofil, så øker du dine sjanser for å vinne på arbeidsmarkedet. De fleste rekrutterere sjekker din LinkedIn-profil hvis CV-en virker interessant. Og blir du først kontaktet på LinkedIn, vil du som regel bli spurt om CV uansett.

Hva er forskjellen mellom CV og LinkedIn?

Om man tenker på seg selv som et produkt, så kan man si at CVen er listen over ingrediensene som gir harde fakta om produktet, mens LinkedInprofilen er innpakningen som kan kapre oppmerksomhet og vise hvor bra produktet er og hva det passer best til. Man vil ofte vite hva produktet er laget av, men det er ofte innpakningen som selger.

CVen bruker du når du søker på stillinger. LinkedIn brukes av rekrutterere når de søker etter kandidater, her blir du også matchet med annonserte stillinger. For at jobben skulle kunne finne deg, må profilen din være optimalisert med hensyn til de tekniske algoritmene og tilpasset dine karriereønsker.

CV og LinkedIn skrives og brukes på forskjellige måter, men det er smart å sørge for at begge deler gir riktig inntrykk av deg og din kompetanse.

Hvordan foregår det?

Når du har bestilt dette produktet, vil vi kontakte deg for å sette opp et intervju. Intervjuet vil gjennomføres av våre eksperter på telefon eller Skype og varer i opptil en time. Intervjuspørsmål får du i forkant. I løpet av intervjuet vil du bli bedt om å fortelle om din erfaring og kompetanse, samt hvilke typer stillinger du ønsker å tilpasse CV og LinkedInprofil til.

Til avtalt tid etter intervjuet vil du bli tilsendt din nye CV og LinkedInprofil på mail, og du får mulighet til å rette opp eventuelle feil. Når disse er godkjent, kan du bruke dem fritt. Vi kan også hjelpe til med å legge ut din nye LinkedInprofil på nettet, med eller uten å informere ditt nettverk.

Hvem skal gjennomføre intervjuet?

Intervjuene gjennomføres av våre eksperter innen rekruttering, karriererådgivning, og LinkedIn. Ekspertene plukkes ut nøye, og de fleste har fulltidsjobber i bransjen. De jobber med rekruttering og LinkedIn daglig og vet hvordan en god CV og en god LinkedInprofil skal være.

Skal jeg forberede meg til intervjuet?

Det er helt opp til deg. Noen liker å ta det på sparken, andre vil heller tenke gjennom hva de ønsker å si i forkant. Husk at du har maks en time til disposisjon og bruk tiden smart. Det er for eksempel lurt å finne en gammel CV eller skrive ned datoer, navn på arbeidsgivere, dine titler og utdanning i forkant, for å ikke bruke tid på det under intervjuet. Eksempler på spørsmålene vi skal stille får du sammen med bekreftelsen på dato og tidspunkt for ditt intervju.

Flere spørsmål?

Se Q&A eller kontakt oss. Tlf 97 48 79 38 eller post@CVeksperten.no.

CV + LinkedIn

Pris: 4000.-
Leveransetid: 2 dager


Les mer om våre andre produkter

CV

LinkedIn