LinkedIn

En god LinkedInprofil vil få rekrutterere til å oppsøke deg.

Vi lager din profil basert på et intervju på tlf/Skype.

Profilen skrives med hensyn til LinkedIns algoritmer og ønsket karrierevei.


Jeg har en god CV, trenger jeg en LinkedInprofil?

For det første vil de fleste rekrutterere sjekke din LinkedInprofil hvis CVen virker interessant. For det andre, brukes LinkedIn av rekrutterere når de søker etter kandidater. LinkedIn er best for stillinger på høyere nivå, og brukes ofte når selskapet ønsker å nå mer passive arbeidssøkere. På LinkedIn blir du også matchet med annonserte stillinger. For at jobben skulle kunne finne deg, bør du ha en bra LinkedInprofil, altså optimalisert med hensyn til de tekniske algoritmene og tilpasset dine karriereønsker. Det er vesentlige forskjeller mellom hvordan man skriver en CV og en LinkedInprofil.

Hvordan foregår det?

Når du har bestilt dette produktet, vil vi kontakte deg for å sette opp et intervju. Intervjuet vil gjennomføres av våre eksperter på telefon eller Skype og varer i opptil en time. Intervjuspørsmål får du i forkant. I løpet av intervjuet vil du bli bedt om å fortelle om din erfaring og kompetanse, samt hvilke typer stillinger du ønsker å tilpasse LinkedInprofilen til.

Til avtalt tid etter intervjuet vil du bli tilsendt din nye profil på mail, og du får mulighet til å rette opp eventuelle feil. Når profilen er godkjent, kan du legge den ut på nettet, med eller uten å informere ditt nettverk (vi kan hjelpe til med det også).

Hvem skal gjennomføre intervjuet?

Intervjuene gjennomføres av våre LinkedIneksperter. Ekspertene plukkes ut nøye, og de fleste har fulltidsjobber i bransjen. De jobber med LinkedIn daglig og vet hvordan en god profil skal være.

Skal jeg forberede meg til intervjuet?

Det er helt opp til deg. Noen liker å ta det på sparken, andre vil heller tenke gjennom hva de ønsker å si i forkant. Husk at du har maks en time til disposisjon og bruk tiden smart. Det er for eksempel lurt å finne en gammel CV eller skrive ned datoer, navn på arbeidsgivere, dine titler og utdanning i forkant, for å ikke bruke tid på det under intervjuet. Eksempler på spørsmålene vi skal stille får du sammen med bekreftelsen på dato og tidspunkt for ditt intervju.

Flere spørsmål?

Se Q&A eller kontakt oss. Tlf 97 48 79 38 eller post@CVeksperten.no.

LinkedIn

Pris: 2500.-
Leveransetid: 2 dager


Les mer om våre andre produkter

CV

CV + LinkedIn