CV

En god CV åpner mange dører.

Vi skriver din CV basert på et intervju på tlf/Skype.

CVen kan skreddersys til en spesifikk stilling.


Hvordan foregår det?

Vi setter opp et intervju der du vil du bli bedt om å fortelle om din erfaring og kompetanse, samt hvilken type stilling du ønsker å tilpasse CVen til.

Intervjuet vil gjennomføres av en av våre eksperter på telefon eller Skype og varer i opptil en time. Eksempler på intervjuspørsmål får du i forkant.

I løpet av to dager etter intervjuet får du din nye CV på mail. Du får en dag til å komme tilbake til oss for å rette opp eventuelle feil.

Når CVen er godkjent av deg, kan du bruke den fritt. Din nye CV får du i et redigerbart format slik at du kan justere den for senere anledninger.

Hvem skal gjennomføre intervjuet?

Intervjuene gjennomføres av våre eksperter innen rekruttering, karriereveiledning, og search. De fleste har fulltidsjobber i bransjen. De leser CVer og intervjuer kandidater hver dag og vet eksakt hvordan en god CV skal være.

Skal jeg forberede meg til intervjuet?

Det er helt opp til deg. Noen liker å ta det på sparken, andre vil heller tenke gjennom hva de ønsker å si i forkant. Husk at du har maks en time til disposisjon og bruk tiden smart. Det er for eksempel lurt å finne en gammel CV eller skrive ned datoer, navn på arbeidsgivere, dine titler og utdanning i forkant, for å ikke bruke tid på det under intervjuet. Eksempler på spørsmålene vi skal stille får du sammen med bekreftelsen på dato og tidspunkt for ditt intervju.

Flere spørsmål?

Se Q&A eller kontakt oss. Tlf 97 48 79 38 eller post@CVeksperten.no.

CV

Pris: 2500.-
Leveransetid: 2 dager


Les mer om våre andre produkter

LinkedIn

CV + LinkedIn